portals

The interactive projection piece Portal 1: A Landscape consists of an abstract digital landscape and the investigation of the naturally changing colours throughout a day. In a playful way, this piece lets the audience interact with the virtual landscape and the mechanics of machine vision. This project deals with the questions of how do humans see a landscape and how does a machine examines its environment accordingly? Using projection mapping in combination with sculpture, the piece results in an explorative experience for a diverse audience.  



DATE: 2018
DIMENSION: 5m x 4m x 3m
MATERIALS: Wood, Projection, Video
TECHNOLOGIES: Touchdesigner
SUPPORTED BY: SET Studios, London; Collusion, Cambridge



Contact

Feel free to connect with us on the below links
hello@studioaboveandbelow.com

Instagram




©2020
Studio Above&Below ltd